Når nervesystemet aktiveres

Tilbage til hverdagen? Vi får altid mange henvendelser i klinikken fra mennesker med stresssymptomer efter ferier, og det er der god grund til. Mange har en oplevelse af at kunne mærke deres nervesystem mere tydeligt efter en periode med ro og afslapning. Pludselig oplever man, at de aktiviterer, som man genoptager i hverdagens hamsterhjul, rent faktisk giver anledning til spændinger, som man har været helt eller delvist forskånet for i ferien.

Spørg derfor dig selv: Lytter du efter, hvad din krop og dit nervesystem fortæller dig, når hverdagen rammer igen? Øv dig i ikke at blive revet med af strømmen af krav og forventninger og i ikke at overhøre din krops signaler.

Hør vores psykolog Johanne fortælle om sine bedste råd til mennesker, der oplever stresssymptomer - fx efter en nyligt afsluttet ferie. Der er masser af hjælp at hente, hvis du husker at stoppe op og lytte efter, hvad din krop fortæller dig.

Husk at der er hjælp at hente

Som oftest vil du blive mødt med velmenende råd om at ‘‘tage den med ro" eller "huske at passe på dig selv", hvis du i en periode oplever stresssymptomer. Det er dog for de fleste det allersværeste at gøre. At sige fra og blive aflastet kræver nemlig overblik, og det har man ikke meget af, når først stressen har sat sig i kroppen.

I Psykologhuset Indre By hjælper vi dagligt mennesker, der er stressede, og som har brug for hjælp til at (gen)etablere en balance i deres liv.

Uanset hvad din situation er, får du et skræddersyet forløb, hvor vi både ser på dit arbejdsliv og dit privatliv. I den forbindelse trækker vi på vores omfattende erfaring med at hjælpe privatpersoner med stressbehandling og stressforebyggelse.

Læs mere om behandling af stress her.

Anmeldelse af psykolog i københavn  der behandler stress efter efter sygemelding

Vil du have hjælp til stresshåndtering?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi hjælper folk i din situation.

Ring eller send en SMS på + 45 93 89 34 08 eller send en mail til kontakt@psykologhusetindreby.dk.

Forrige
Forrige

PTSD

Næste
Næste

Tristhed